معلمین خوش ذوق و با سلیقه کلاس پنجمی ها جهت یادگیری و آشنایی دانش آموزان با مبحاث ریاضی مانند محاسبه، درصدگیری، تخفیف، سود و زیان؛ ایده ای نو و خلاق ارایه کردند و آن هم راه اندازه بوفه خوراکی های خانگی سالم و بهداشتی را برای مدت سه روز در مدرسه بود. دانش آموزان با همراهی مادران با سلیقه خود خوراکی­هایی را آماده کرده بودند در زنگ­های تفریح به صورت بازارچه برای دانش آموزان مدرسه دایر کردند. آنها  هزینه های انجام شده جهت تهیه آن خوراکی را مشخص کردند و درصدی را به عنوان سود در نظر گرفته و برمبنای هزینه اولیه به علاوه درصد سود، قیمت فروش را محاسبه و معین کرده بودند. و دانش آموزانی که علاقه مند به مشارکت در کار خیر هم بودند می توانستند مبلغ مشخصی را جهت کمک به خیریه اختصاص دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست